AlpinRacing.no - Landsfinalen i Meråker 2016

Landsfinale 2016 Meråker

Det nærmer seg Landsfinale 2016 i Meråker 

Landsfinalen i Meråker nærmer seg med stormskritt og AlpinRacing skal selvsagt være til stede på arrangementet. Vi kommer til å ha vår stand på den nederste parkeringsplassen. Se etter flaggene våre. Vi har også utarbeidet spesielle tilbud som vi kommer til å kjøre fra vår stand og i nettbutikken under landsfinalehelgen.

Meråker Alpinsenter blir arena når Stjørdals-Blinks alpingruppe skal arrangere Landsfinalen i alpint for 13-og 14-åringer i 2016.

- Vi fikk beskjed fra Norges Skiforbund i dag, torsdag, at vi er tildelt Landsfinalen i mars 2016, sier Bjørn Hembre i Stjørdals-Blinks alpingruppe.

Han er allerede blitt leder for den sju personer store organisasjonskomiteen for Landsfinalen.

- De siste årene har det deltatt cirka 300 gutter og jenter i Landsfinalen, sier Hembre som regner med et lignende antrall også i bakkene i Meråker.

Landsfinalen går over fire dager og det er slalåm, storslalåm og super-G som er øvelsene for landets beste 13- og 14-åringer.

- Nå er det bare å legge seg i trening for lokale 11- og 12-åringer som blir de som har muligheten til å delta på hjemmebane om halvannet år, sier Bjørn Hembre som legger til at dette blir artig.

- Men det er nok ikke bare utøvere som må trene. Også vi som skal arrangere må legge oss i trening. Jeg regner med at vi må 70 frivillige forå gjennomføre et slikt stort arrangement. Alpingruppa består i dag av 69 medlemmer så vi må nok hente inn noen eksterne medhjelpere, sier Bjørn Hembre.